Totaalconcepten

Onze afdeling “Elekrotechniek” is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van uw elektrische installaties.

Ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers verzorgt uw project van hoogspanningstransfo tot stopcontact inclusief de nodige stuur- en verdeelborden, de volledige verlichtingsinstallatie, de gestructureerde netwerkbekabeling in koper en glasvezel, brand- en inbraakdetectie, camerabewaking en toegangscontrolesystemen.

We gaan steeds op zoek naar duurzame, innovatieve oplossingen op maat van de klant.

Hoogspanning

Wij sluiten o.a. cabines, noodgeneratoren, enz. aan op het openbaar netwerk. Ook het onderhoud en aanpassingen van bestaande cabines en uitbreidingen van bestaande installaties nemen we voor onze rekening.

Databekabeling

Met gestructureerde bekabeling in koper of glasvezel optimaliseren wij het telefoon- en datacommunicatienetwerk binnen uw bedrijf. Datarapporten met testresultaten van alle lijnen staan garant voor een uitstekende werking van uw netwerk.

Verlichting en relighting

Electro Verbeke realiseert tal van verlichtingsprojecten zowel in de industriële als tertiaire sector. Een lichtstudie toont aan welke energiebesparing gerealiseerd kan worden met behoud of verbetering van het lichtcomfort.

Hierbij volgen wij de meest recente technologische ontwikkelingen op het vlak van LED-verlichting, die alsmaar meer wordt toegepast als de meest energiezuinige oplossing.

Bordenbouw

In deze afdeling ontwerpen en produceren we elektrische kasten voor de eigen projecten. We baseren ons hiervoor op uw lastenboek of ontwerpen op basis van uw behoeften. We maken hierbij gebruik van kwaliteitsvolle producten van betrouwbare leveranciers.

Beveiliging

Bij Electro Verbeke nv kan u terecht voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging voor zowel particulieren als bedrijven.

We bieden een oplossing op maat van de klant. Aangezien elke woning, bedrijfsruimte, overheidsgebouw anders ingedeeld is en een specifieke aanpak behoeft, bieden wij een concept aan rekening houdende met de specifieke behoeften van de klant en het gebouw.

Neem contact met ons op

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?
U kan ons bereiken via onderstaande gegevens of via het formulier op de contactpagina.

Dentergemstraat 43
9800 Deinze (Wontergem)
info@electro-verbeke.be
BTW BE 0416.596.489