ABSoluut Plaza – elektrische installatie inclusief camerabewaking en laadpalen

Electro-Verbeke-Dtonic_Z0A7108-1

Dienstverleningscentrum Heilig Hart

Vier leefgroepen van Dienstverleningscentrum Heilig Hart nemen hun intrek in de nieuwe gebouwen op de site Dageraad. Electro Verbeke Nv nam de elektrotechnieken voor zijn rekening.

Uitbreiding en renovatie Sportcomplex Palaestra

Renovatie en uitbreiding sportcomplex Palaestra. De elektrische installatie omvatte uitbreiding van het bestaand ALSB, voorzien van voedingskabels, schakelmateriaal, verlichting, branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking en databekabeling.

Restaurant Le Plan 98

De werkzaamheden omvatten de elektrische installatie van de bowling en twee restaurants.

Sportcomplex Bergenmeersen Destelbergen

Bouw van een multifunctionele sportinfrastructuur bestaande uit een polyvalente sporthal, tennishal met indoor terreinen, openlucht tennisterreinen en buiteninfrastructuur. De elektrische installatie omvatte een algemeen laagspanningsbord, verdeelborden, het voorzien van de voedingskabels, voedingen, schakelmateriaal, verlichtingstoestellen, branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, telefoon- en databekabeling en muziekdistributie.

Nieuwe showroom Mercedes Benz

Vernieuwen showroom: algemene elektriciteit en verlichting.

Nieuwbouw appartementen

Bouwen van 8 appartementen met handelsruimte. De elektrische installatie omvatte het voorzien van tellerkasten en verdeelborden, voedingskabels, schakelmateriaal, verlichting, branddetectie en alle voorzieningen voor telefonie, parlefonie, distributie en datatransmissie

Verbouwing en uitbreidingsnieuwbouw woonzorgcentrum

Uitbreiding Dominikanessenklooster – Engelendale – Ombouw en uitbreiding WZC. De bestaande capaciteit van 40 bedden was onvoldoende. Er werden aanpalende percelen en woningen aangekocht om een uitbreiding te kunnen realiseren. In het nieuwe concept werden de gebouwen van de kloostergemeenschap en het uitbreidingsproject in elkaar geïntegreerd. De nieuwbouw moest aansluiten op het bestaande gebouw. In 2012 werd er gestart met de uitbreidingsnieuwbouw en aanpassingswerken aan het bestaand gedeelde. Het streefdoel was 100-tal residenten. De elektrische installatie omvatte oa:

– De uitbreiding van het bestaand ALSB en nieuwe elektrische borden.

– Een nieuwe elektrische installatie: kabelgoten, buis, kabels, schakelaars, stopkontakten, verlichting, veiligheidsverlichting, tuinverlichting.

– Een persoonsaanmeldingssysteem: videofonie, toegangscontrole, camerabewaking en koppeling met andere systemen.

– Het aanleggen van glasvezelbekabeling, gestructureerde koperbekabeling, telefoniebekabeling, nieuwe datakasten en aanpassingswerken aan de bestaande datakasten.

– Draadloos datanetwerk.

– Telefooncentrale, telefoontoestellen en een mobiel oproepsysteem.  De bestaande telefooncentrale diende uitgebreid te worden.

– De aanleg van een R+TV-distributienet

– Branddetectie

– Verpleegoproepsysteem

Parkingverlichting / Nieuw koelmagazijn

Bouw van een nieuw koelmagazijn. De elektrische installatie omvatte uitbreiding van het bestaand ALSB, voorzien van voedingskabels, schakelmateriaal, verlichting, branddetectie en databekabeling.  De parking werd uitgerust met ledverlichting.

Nieuwe HS-kabine

Neem contact met ons op

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?
U kan ons bereiken via onderstaande gegevens of via het formulier op de contactpagina.

Dentergemstraat 43
9800 Deinze (Wontergem)
info@electro-verbeke.be
BTW BE 0416.596.489