Hoogspanningsexpert

De vraag naar een bekwame hoogspanningsexpert neemt de laatste jaren flink toe. Ondernemingen investeren namelijk steeds vaker in de capaciteit van hun hoogspanningsnetwerk. Staat er een nieuw traject op de planning of is een uitbreiding meer dan welkom? De hoogspanningsexperts van ons familiebedrijf uit Deinze gaan graag voor u aan de slag.

Ontdek onze ervaring als hoogspanningsexpert

Elektrische spanning boven 1000 volt wisselspanning of boven 1500 volt gelijkspanning, daar gaat u natuurlijk niet zomaar mee om. De veiligheid, snelle handelswijze en controleerbare stappen mogen nooit uit het oog worden verloren. De hoogspanningsexpert van Electro Verbeke sluit onder andere cabines en noodgeneratoren aan op het openbaar netwerk in de buurt van uw bedrijf. Ook het onderhoud en de nodige aanpassingen en uitbreidingen van installaties nemen we voor onze rekening. Bekijk alvast onze referenties en sta versteld van onze deskundigheid en klantvriendelijke benadering.

Neem contact op met onze pro’s in het vak

Electro Verbeke, gevestigd in Deinze, staat klaar voor elke klant die op zoek is naar een hoogspanningsexpert. Natuurlijk kan u ook voor andere projecten, bordenbouw of het installeren van prachtige verlichting bijvoorbeeld, beroep doen op ons. Contacteer ons telefonisch via +32(0)51633844, stuur een e-mail naar info@electro-verbeke.be of laat uw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier.

Heeft u een vraag omtrent Hoogspanningsexpert?

Neem contact met ons op

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?
U kan ons bereiken via onderstaande gegevens of via het formulier op de contactpagina.

Dentergemstraat 43
9800 Deinze (Wontergem)
info@electro-verbeke.be
BTW BE 0416.596.489