Verlichtingsprojecten

Bent u op zoek naar verlichtingsprojecten die perfect zijn afgestemd op uw onderneming? Dan hebben wij alvast goed nieuws voor u. Onze prachtige en moderne verlichtingsprojecten en relighting met led creƫren de sfeer die helemaal past bij uw persoonlijke smaak of de ruimtelijke mogelijkheden van uw vestiging. Onze diensten hebben zich ondertussen bewezen bij grote en kleine bedrijven. Lees hieronder verder en kom meer te weten over de verlichtingsprojecten van onze vestiging in Deinze!

Ontdek onze deskundigheid in verlichtingsprojecten

Electro Verbeke realiseert tal van sfeervolle verlichtingsprojecten en relighting met led in de industriƫle en tertiaire sector. Onze medewerkers voeren een lichtstudie uit om aan te tonen welke energiebesparing mogelijk is met behoud of verbetering van het lichtcomfort. Hierbij volgen we de meest recente technologische ontwikkelingen op het vlak van relighting met led, die alsmaar meer worden toegepast als de meest energiezuinige oplossing. Al meer dan 40 jaar lang kan u rekenen op ons. De expertise van ons familiebedrijf uit Deinze stelt geen enkele klant teleur.

Neem gerust contact op met ons team

Bekijk onze referenties om inspiratie op te doen rond verlichtingsprojecten of relighting metled. Zullen we samen de mogelijkheden even bespreken en aan de slag gaan? Of wil u meer weten over onze andere diensten zoals elektrische laadpalen of brandbeveiligingen? Ook daar kan Electro Verbeke uit Deinze u mee helpen. Laat gerust uw contactgegevens achter via het online formulier, dan bekijken we meteen uw situatie. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via het nummer +32(0)51633844 of via het e-mailadres info@electro-verbeke.be.

Heeft u een vraag omtrent Verlichtingsprojecten?

Neem contact met ons op

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?
U kan ons bereiken via onderstaande gegevens of via het formulier op de contactpagina.

Dentergemstraat 43
9800 Deinze (Wontergem)
info@electro-verbeke.be
BTW BE 0416.596.489