Brandbeveiliging Oost-Vlaanderen

  • ✓ Realiseert totaalconcepten
  • ✓ Expert elektrische laadpalen
  • ✓ Vergund door Binnenlandse Zaken

Betrouwbare en moderne brandbeveiliging verhoogt de veiligheid van elke werknemer in Oost-Vlaanderen. Zowel operationeel als op de werkplek zelf is het nodig om 24/7 alert te zijn om brandgevaar te voorkomen. Heeft u geen idee welke veiligheidsmaatregelen van toepassing zijn? Ons bedrijf uit Deinze is gespecialiseerd in brandbeveiliging voor alle bedrijven in de buurt van Oost-Vlaanderen!

Lees meer over onze expertises

Wij installeren de meest solide brandbeveiliging in Oost-Vlaanderen

Brandpreventie en detectie kunnen de levens van uw werknemers redden. Bovendien voorkomt u met brandbeveiliging bijkomende water-of rookschade aan uw bedrijf in Oost-Vlaanderen. Electro Verbeke, ons familiebedrijf uit Deinze, wil elk bedrijf in Oost-Vlaanderen de kans geven om een op maat gemaakte brandbeveiliging te installeren. Hoe we precies professioneel aan de slag gaan? Eerst en vooral herkennen onze medewerkers de potentiële risico’s van het gebouw. Aan de hand van een evaluatie van de risicograad kunnen we passende maatregelen nemen om iedereen op de werkvloer zo goed mogelijk te beschermen. Wil u graag extra maatregelen nemen? Ook voor inbraakdetectie en camerabewaking moet u bij ons zijn.

 

ABS

Contacteer ons en bescherm uw bedrijf

Electro Verbeke zorgt voor de meest betrouwbare modus operandi op het vlak van brandbeveiliging in Oost-Vlaanderen. Wij beschermen uw bedrijf zo goed mogelijk tegen brandgevaar. Vul het online contactformulier in, bel ons op het nummer +32(0)51633844 of stuur een e-mail naar info@electro-verbeke.be.

 

 

Contacteer ons team

Vragen over uw project? Contacteer ons. Onze professionelen geven u antwoord.

Dentergemstraat 43
9800 Deinze (Wontergem)
info@electro-verbeke.be
BTW BE 0416.596.489