© Johan Van Parys

Verbouwing en uitbreidingsnieuwbouw woonzorgcentrum

Brugge

Uitbreiding Dominikanessenklooster – Engelendale – Ombouw en uitbreiding WZC. De bestaande capaciteit van 40 bedden was onvoldoende. Er werden aanpalende percelen en woningen aangekocht om een uitbreiding te kunnen realiseren. In het nieuwe concept werden de gebouwen van de kloostergemeenschap en het uitbreidingsproject in elkaar geïntegreerd. De nieuwbouw moest aansluiten op het bestaande gebouw. In 2012 werd er gestart met de uitbreidingsnieuwbouw en aanpassingswerken aan het bestaand gedeelde. Het streefdoel was 100-tal residenten. De elektrische installatie omvatte oa:

– De uitbreiding van het bestaand ALSB en nieuwe elektrische borden.

– Een nieuwe elektrische installatie: kabelgoten, buis, kabels, schakelaars, stopkontakten, verlichting, veiligheidsverlichting, tuinverlichting.

– Een persoonsaanmeldingssysteem: videofonie, toegangscontrole, camerabewaking en koppeling met andere systemen.

– Het aanleggen van glasvezelbekabeling, gestructureerde koperbekabeling, telefoniebekabeling, nieuwe datakasten en aanpassingswerken aan de bestaande datakasten.

– Draadloos datanetwerk.

– Telefooncentrale, telefoontoestellen en een mobiel oproepsysteem.  De bestaande telefooncentrale diende uitgebreid te worden.

– De aanleg van een R+TV-distributienet

– Branddetectie

– Verpleegoproepsysteem

Contacteer ons team

Vragen over uw project? Contacteer ons. Onze professionelen geven u antwoord.

Dentergemstraat 43
9800 Deinze (Wontergem)
info@electro-verbeke.be
BTW BE 0416.596.489