Elektrische laadpalen in Oost-Vlaanderen

Wist u dat er binnenkort een enorme behoefte aan elektrische laadpalen ontstaat bij bedrijven in Oost-Vlaanderen? De overheid wil namelijk dat alle bedrijfsauto’s elektrisch rijden tegen 2026.Tijd dus om hier op in te spelen. Ons ervaren familiebedrijf uit Deinze heeft de juiste laadoplossing voor uw bedrijf!

De voordelen van elektrische laadpalen in Oost-Vlaanderen

Een elektrische auto geraakt zonder efficiënt laadstation natuurlijk niet ver. De medewerkers van Electro Verbeke weten perfect hoe ze elektrische laadpalen moeten installeren in de buurt van uw bedrijf in Oost-Vlaanderen. Bovendien heeft het plaatsen van een laadstation voor een elektrische auto ook enkele fiscale voordelen. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten de belangrijkste pluspunten even op een rijtje:

  • Het wordt steeds vaker verwacht dat ondernemingen milieubewuste keuzes maken in hun beleid. Elektrische laadpalen maken uw bedrijf in Oost-Vlaanderen klaar voor de toekomst.
  • Een laadstation voor elektrische auto’s verbetert het imago van uw bedrijf. U laat zien dat u enkel en alleen het beste wil voor de planeet én voor uw werknemers.
  • Elektrische laadpalen, beschikbaar in Oost-Vlaanderen, zijn enorm eenvoudig te beheren. Via een identificatiesysteem bepaalt u helemaal zelf wie er gebruik kan maken van het laadstation voor elektrische auto’s.

Kortom, Electro Verbeke kan u helpen om uw bedrijf duurzaam te laten groeien. Bent u eerder geïnteresseerd in elektrotechnische totaalprojecten of databekabeling? Ook daar ligt onze sterkte.

Doe meteen beroep op onze diensten

Onze werkwijze maakt de installatie van elektrische laadpalen in Oost-Vlaanderen toegankelijk voor elke klant. Bespreekt u graag de mogelijkheden in laadstations voor elektrische auto’s? Twijfel niet langer en neem contact op met onze professionals in Deinze. Vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32(0)51633844 of stuur een e-mail naar info@electro-verbeke.be.

Heeft u een vraag omtrent Elektrische laadpalen in Oost-Vlaanderen?

Neem contact met ons op

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?
U kan ons bereiken via onderstaande gegevens of via het formulier op de contactpagina.

Dentergemstraat 43
9800 Deinze (Wontergem)
info@electro-verbeke.be
BTW BE 0416.596.489